Om PINK OYSTER

En østers er ikke bare en østers. PINK OYSTER er mere end et cateringfirma; det er en hyldest til havet og naturen. Vi samler og plukker, når sæsonen er på sit højeste, hvor planter, urter og blomster er allerbedst. Disse kombineres med østers, skræddersyet efter gæstens ønsker og behov, ofte inspireret af farver, følelser, tanker eller en unik idé.

Med over 10 års erfaring som kok på flere Michelin-restauranter i København og Paris, skaber jeg, som ejer af PINK OYSTER, unikke pop-up og private dining oplevelser, der altid er skræddersyet med fokus på bæredygtige grøntsager, fisk og skaldyr.

Udover vores spiseoplevelser tilbyder vi workshops, kreativ rådgivning og styling. Uanset om det er en workshop om, hvordan du åbner og tilbereder østers, eller rådgivning til udvikling af et nyt koncept, bringer vi samme niveau af dedikation og kreativitet til hvert projekt.

PINK OYSTER handler ikke kun om mad; det handler om at skabe oplevelser, der forbinder mennesker med naturen og hinanden. Udforsk østersens magi og se, hvad naturen kan tilbyde, og hvad der ligger under havoverfladen.

Presse

Avisdanmark

Udgivet 27. december 2024

JyllandsPosten

Udgivet 7. september 2024

Euroman

Udgivet 24. august 2024

Ferm Living

Udgivet april 2024

Politiken

Udgivet 6. november 2024

Fødevarefokus

Udgivet 3. maj 2019

Tv & podcast

Udgivet 25. september 2024

Udgivet 22. august 2024