Dyk ind i en verden af farverige østers, Oplev salte kys fra havet, umami, syre, sødme.
Min signaturservering Pink Oyster, vandt den prestigefyldte pris for den mest innovative østers ved den danske Østersfestival. En østers med fermenteret rabarber og håndplukkede hybenroser fra min hjemø Bornholm – en østersoplevelse, som ingen anden.
Naturen er min største inspiration, og jeg er dybt engageret i filosofien om at bevare vores jord grøn og bæredygtig. Østers er smukke, velsmagende og sunde, men de er også en invasiv art. Derfor har jeg gjort det til min mission at give dig redskaberne til at opnå den mest sublime østersoplevelse. Så vi alle kan spille en rolle i at tjene naturen.
If you can’t beat them – eat them.
For at fremme min mission har jeg skrevet en kogebog om østers med 30 opskrifter, som jeg stolt kalder et østersmanifest. Bogen er inspireret af naturens farver og sæsonernes skiften, og den viser, hvordan du kan udforske denne mangfoldige råvare året rundt.
Ud over mine innovative østerskreationer omfavner jeg zero-waste-princippet ved at genbruge østersskaller til at skabe unikke serveringsgenstande i samarbejde med andre kunstnere. Dette tilføjer ikke blot et strejf af elegance til dine måltider, men understreger også mit dybe engagement i bæredygtighed.